Fundatia Ortodox-Culturala "Maica Sfanta - Bucuria Neasteptata"

Fundatia are ca proiect de baza Asezamantul Istoric Ortodox Cultural - Bucuria Neasteptata - Sinca Veche, judetul Brasov. La Sinca Veche, pe o ramasita strabuna si sfanta se va ridica un asezamant binecuvantat, de credinta autentic ortodoxa, pastrator de traditie si istorie a neamului nostru, promotor de cultura crestina, model de arhitectura ecologica si traditionala, un loc datator de sanatate, pace, armonie, bucurie si de implinire sufleteasca.

Toate lucrarile realizate de Fundatia Ortodox-Culturala la Sinca Veche se vor implini respectand urmatoarele valori: randuiala, buna-cuviinta si smerenie, credinta autentic ortodoxa, armonia si frumusetea locurilor si lucrarii.

 

Contact:

Braşov – str. Iuliu Maniu nr. 43
e-mail: maria.bagiu@sincaveche.romaria.bagiu@fundatiaortodoxculturala.ro

www.sincaveche.rowww.fundatiaortodoxculturala.ro

Alte articole

  • Ce aduce nou Fundatia?

    Ce aduce nou Fundatia?

    Într-o societate în care cultura de consum ne împinge în ritm accelerat spre uniformizare şi distrugerea unicităţii etnice, strădania de a menţine autenticitatea credinţei şi tradiţiei româneşti a devenit primordială. Redescoperirea mănăstirii rupestre de la Şinca Veche stă mărturie că există pagini din istoria neamului şi a ortodoxiei care trebuie să dăinuie, pentru ca să ne putem numi şi peste 1000 de ani români.

Feedback